Familjescouterna

På familjescouterna deltar du som vuxen ihop med ditt barn som är i åldern ca 3-7 år. Vi tror att det program vi planerar passar bäst för denna ålder, men då du själv är delaktig i allt vi gör ihop med ditt/dina barn kan du själv hjälpa till och anpassa nivån. 

Hösten 2022 startar vi terminen lördag 10/9. Vi har träffar varannan lördag klockan 9:30-11. Vi samlas vid vår lokal “Vaktis” på Sunnerviksgatan 38, vid gympasalen på Jättestensskolan. Därifrån går vi sedan gemensamt till närliggande naturområden. Vi är utomhus så alla deltagare behöver vara klädda för att kunna vara utomhus den stund vi håller på. 

För att delta behöver både barn och vuxen bli medlem i scoutkåren. Det kostar 150 kr/person att delta en termin. Först gången är ett prova-på tillfälle, vill ni sedan fortsätta efter det så förbinder ni er till att betala medlemsavgift. Avgiften betalas via faktura. För att bli medlem så fyller man i en intresseanmälan för varje person som ska vara med. 

Vill ni börja så anmäl ert intresse till ordforande@scoutkarenengelbrekt.se. Dit kan ni också höra av er med eventuella frågor. Ni kan också ringa till Pernilla på 0704-886920.

Vi ses där äventyret börjar!

Jörgen och Pernilla

Ledare familjescouting